טרכאוסומיה לחולה COPD

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

17/01/2019 | 22:22 | מאת: שמרית

שלום אני בת לאבא בן 73 חולה COPD נמצא בטיפול נמרץ מזה כ 10 ימים עם הנשמה פולשנית הרופאים טוענים שלא מוכן לגמילה הוא נמצא בתוכנית cpap במנשם עם זאת הם ממליצים על פיום קנה אנו מאוד חוששים מלקבל החלטה כזו ואני אשמח אם תוכלי לזרוק קצת אור על אפשרויות גמילה מהנשמה ללא פיום קנה והאם לדעתך ניתן לעשות עוד משהו בנושא והאם יש אפשרות לדעתך להיגמל אם יוחלט על פיום קנה ?

לשמרית שלום אני זקוקה ליותר פרטים צרי איתי קשר ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי