שיקום נשימתי בתל השומר

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

13/10/2017 | 12:44 | מאת: מיכאל

שלום, אבי בן 68 לאחר ניתוח השתלה. מהניתות החלים יפה בחודשיים הראשונים ואז גילו קשיים בנשימה ונוזלים בריאות שהובילו לאישפוז בטיפול נמרץ. כנראה במהלך האשפוז נדבק בחיידק בדם והורדם והונשם למשך יותר משבוע. לאחר שהתעורר עבר פיום קנה וכעת הוא מונשם כך כבר כשבועיים. מנסים לגמול אותו מההנשמה ובית החולים המליץ על שיקום נשימתי בתל השומר (על אף שאושפז באיכילוב). שתי שאלות: 1. האם אכן שיקום נשימתי בתל השומר מומלץ יותר? האם יש אפשרויות נוספות? לא הוצעו לנו כאלה. וגם, האם מלבד שיקום נשימתי במחלקה יטופל שיקומית גם באספקטים אחרים. 2. למרות הפיום וזונדה אבי מראה תאבון רעב ומבקש שתייה ואוכל, הצוות הרפואי בכל פעם נותן לנו הנחיות אחרות, או שאוסר שתייה ואוכל לגמרי, או רק אוכל רך, או רק שתייה כמו שייקים ואייס קפה. מה נכון לעשות? האם בשיקום נשימתי יהיו יותר ברורים בהקשר זה?

למיכאל שלום אתה יכול לצלצל ל 052-4266499 אסביר לך מה אפשר לעשות

מנהל פורום שיקום נשימתי