בנזודיאזפינים ומערכת הנשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

13/06/2017 | 18:00 | מאת: ארי

שלום ד"ר גרוס אני בן 54 מזה שנה וחצי אני נוטל 2 חצאי לוריוון ביום לפעמים 2 רבעים ביום. שמתי לב לפני מספר חודשים שעוצמת הנשימות בבית החזה חלשות מבעבר לא עמוקות ,יותר שטחיות.(לא סובל מקוצר נשימה או מצוקה נשימתית) לפני תחילת נטילת הלוריוון הייתי עושה הרבה הליכות נמרצות מאז הנטילה של התרופה לחרדה אנני עושה שום פעילות גופנית. האם לוריוון יכול להחליש את הנשימה במינונים האלה. מה אפשר לעשות כדי לשפר את תפקוד בית החזה?

תשובה לשאלה לגבי לוריוון יש השפעה על הנשימה אך יש מה לעשות כדי למנוע את ההשפעה צלצל אלי ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי