טיהור בית חדש

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

24/05/2014 | 14:23 | מאת: אדווה

שלום, אני עוברת לדירה שכורה. איזה שמן כדאי לשים במבער לטיהור ואנרגיות טובות? באיזו תדירות כדאי לעשות זאת או שמספיק פעם אחת (לפני סידור הדירה או אחרי) תודה רבה.

01/06/2014 | 11:47 | מאת: גליה קרפול

שלום אדווה, אני ממליצה על שימוש בשמן לבנדר והדס ומלח. בחצי דלי מים פושרים שימי 1/2 ק"ג מלח ועשר טיפות שמן הדס, עשר טיפות שמן לבנדר. ערבבי ושטפי את רצפת הבית. מדי פעם ממליצה לשטוף הרצפה עם מים ושמן הדס- 10 ט' על חצי דלי מים. בהצלחה בדירה החדשה. גליה

17/06/2014 | 17:35 | מאת: אדווה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית