עזרה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

14/05/2012 | 08:38 | מאת: דודי

מאז שאני זוכר את עצמי היה לי בעיות במערכת העיכול כולם סביבי סובלים משפעת ואני עם שילשולים גזים תסמונת המעי הרגיז. אני טוען שיש לי בעיה של מערכת חיסונית חלשה כי סבלתי בעבר וגם היום מפצעים אפטות בפה =מערכת חיסונית חלשה. אפילפסיה ללא בעיה במוח שהיתה וחלפה=מערכת חיסונית חלשה. בעיות גזים כאבי בטן שילשולים חולשה התפרצויות של כאב= מערכת חיסונית חלשה. כולם מספרים לי ספורים אני מחפש את התרופה שתשנה את חיי די נמאס לי להיות חולה (דרך אגב עברתי את כל הבדיקות הגסטרו האפשריות ואין לי בעיות מוצהרות) שמעתי על אוניה דה גאטו Una De Gato - Forte Extract אם יש לך המלצה אחרת אנא עזור לי

06/09/2012 | 10:49 | מאת: גליה קרפול

שלום רב, אנא פנה לפורום נטורופתיה. אני אישית ממליצה לך למצא מטפל סיני טוב שיעזור לחזק את הגוף ולאזן אותו בעזרת צמחים ודיקור. הרבה בריאות. גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית