טיפול בשיעול אצל תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

11/01/2018 | 07:50 | מאת: אסף

תינוק בן שנה, משתעל כל הלילה שיעול רטוב כזה וכבד ככל הנראה מנזלת שהוא לא יודע לפנות. ניסינו גם אינהלציות עם מיי מלח וגם תרסיס מיי מלח לאף אבל כלום.. הדבר היחידי שעזר זה מבער+מים+שתי טיפות שמן מנטה+שתי טיפות שמן עץ התה ומאז... שקט 😀 האם בכלל הדבר מותר ואין בו סיכון עם הריחות הללו שנושמים אותן? תודה!

אני שמחה שהיתה לכם הקלה. שמן מנטה אסור לפעוטות. כדאי להשתמש בשמן הדס, לבנדר וקמומיל רפואי. רפואה שלמה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית