תופעות קדם ווסת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

20/05/2016 | 11:57 | מאת: קארין

בשלושה פעמים האחרונים של הווסת אני מרגישה תופעות מאוד קשות חולשה בכי עצבנות אי שקט כאבים בגוף עייפות קיצונית. זה תופעות של יום ואפילו כמה שעות וזה עובר. יש לציין שאני לא לוקחת גלולות. האיתי אצל הרופאה היא נתנה לי פרימולוט רק התחלתי היום. האם זה הפיתרון הוא שיש משהו אחר תודה

שלום קארין, זה פתרון רק לזמן הלקיחה. צריך לראות אם הווסת גם מלווה בכאבים חריגים, לעתים כדאי לבצע בירור הורמונלי. בדרך כלל הטיפול הוא הורמונלי לאורך זמן. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה