מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

08/06/2014 | 17:09 | מאת: יעל

שלום ד"ר, אני בת 20 ויש לי בעיה במחזור החודשי: אני מקבלת סדיר,כל 30 יום,במשך 6 ימים. הבעיה היא שבימים הראשונים של המחזור אני סובלת ממש. וכשאני אומרת סובלת אני מתכוונת בכל הרצינות: יש לי הקאות בלתי פוסקות. אני מקיאה לפחות 7 פעמים כל שעה ברציפות!!!! הלכתי לרופאה והיא נתנה לי כדור הרקוקסיה של 60 מג פעם אחת בחודש בזמן שמתחיל הווסת. הכדור עזר לי תקופה ארוכה, לאחרונה ,כבר שלוש פעמים רצופות הכדור לא עוזר,ובעקבות הווסת האחרונה הלכתי לאשפוז,היות שמרוב הקאות התחלתי להקיא דם בכמויות גדולות (מפציעה בווסת,בדיקות דם תקינות,אין התייבשות). התופעה של ההקאות הבלתי פוסקות החלה מגיל 16 רציתי לדעת ממה זה קורה? ומה ניתן לעשות? (בהתייעצות עם הרופאה שלי,היא טוענת שזה בעיה הורמונלית של מערכת העיכול!!!שהגורם לגוף לתקוף את עצמו???) תודה מראש,וסליחה על האורך:)

שלום יעל, זה יכול להתאים לאנדומטריוזיס. הנושא מורכב ומצריך בדיקה יסודית. נא קראי http://sharonmedical.co.il/92096/%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A1-Endometriosis בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה