אמינות בנקי דם טבורי פרטי

דיון מתוך פורום  דם טבורי

28/09/2010 | 13:20 | מאת: אורן

שלום רב ד"ר גניגר. שאלתי היא: מדוע חברת "בנק החיים/ביוקרד",היא חברת דם טבורי הפרטית היחידה מכל 4 החברות הקיימות כיום בארץ(כולל חברת טבורית), שמראה אמינות ושקיפות בנושא חשוב מאוד ללקוח ? 1)החברה היחידה שמקציבה סכום כסף למקרה שחלילה החברה תפשוט רגל. 2)החברה היחידה שמבטיחה,שאם חלילה תפשוט רגל,מנות הדם היקרות(תרתי משמע)יועברו למעבדה פרטית איכותית אחרת,ושימשיכו להשמר ברמה המיטבית ביותר. 3)החברה היחידה שמבטיחה,שהלקוח לא יחוייב בעלות נוספת בשל כך. 4)החברה היחידה, שבמועד חתימת החוזה מולה,מספקת ללקוחותיה מסמך מפורש על כך, שחתום עליו עו"ד נאמן. אודה לך מאוד על תגובתך. חג שמח.

02/10/2010 | 07:26 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

אורן שלום, בפורום זה אני נותן, בשמחה, מענה לשאלות מקצועיות. אני מייסד ומנהל בחברת טבורית ואין בכוונתי לערוך השוואות בין החברות, או להמליץ על מי מהן, אלא לתת לשואלים כלים על מנת שיוכלו לקבל החלטה מושכלת ונבונה. בנוסף אציין רק כי קביעה גורפת, לגבי חמש נקודות שונות, "שרק חברה אחת היא היחידה ש..." מעוררת תהיות ולא אוסיף. אם תפנה לחברות השונות העוסקות בשימור דם טבורי אני מאמין שכל חברה תיתן לך את התשובות "שלה" לשאלות שהעלית. על בסיס תשובות אלה אני מאמין שתוכל לקבל החלטה היכן ברצונך לשמור את מנת הדם הטבורי של ילדך. בברכה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי