עצירות וגזים מסריחים לתינוקת בת 4.5 חודשים שיונקת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/03/2015 | 16:17 | מאת: עדי

שלום, בתי בת 4.5 חודשים ואני מניקה הנקה מלאה, בשבועיים האחרונים כמות הצואה ירדה מפעם/פעמיים ביום לפעם ב4 ימים למרות שלא נעשה שום שינוי בתזונה של שתינו. בנוסף יש לה גזים מאוד מסריחים והיא ממש מתעוררת בבכי כדי לשחרר את הגזים. אשמח לדעת ממה זה יכול להיגרם פתאום בגיל הזה ומה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה. תודה

האם היציאות השתנו? אם הן לא השתנו במראה והן רכות זה שינוי מוכר-ירידה בתדירות היציאות. לפעמים מחלה וירלית קלה יכולה לגרום לשינוי ביציאות ואז יכול להיות גם ריר בצואה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער