גסטרו

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/02/2015 | 20:31 | מאת: אנונימי

שלום בתי בת 12.6 סובלת כבר יותר מחודשיים מכאבי בטן תחתונה בטן תחתונה עם בריחות שתן לאחרונה יש לה כאבי תופת בזמן יציאה אשמח ל תשובה

קרוב לודאי שיש גושי צואה שכואבים בזמן יציאה וגם מפריעים להתרוקנות שלפוחית השתן ותסמינים של בריחת שתן ואולי גם דלקת בשתן.פנו לרופא הילדים. צריך לרוקן את הצואה עם נורמלקס ואחר כל להמשיך טיפול בנורמלקס מספר שבועות.ולבדוק את השתן אם יש דלקת. צריך לעשות מספר בדיקות לבדוק סיבה שזה קרה לאחרונה.

17/02/2015 | 20:10 | מאת: אנונימי

יש לה לאחרונה נימול בגב אני לא יודעת עם יש דבר כזה זה מדאיג אותי

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער