עצירות תינוקת בת שנה ושלוש

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

20/04/2013 | 22:18 | מאת: עדן

שלום רב, כאשר לבתי יש צורך לעשות קקי, זה מלווה בבכי וחוסר נוחות. הקקי שלה הוא בצורת עיגולים קשים. היום כאשר רציתי להחליף לה טיפול, היא בדיוק עשתה קקי, וראיתי בפי הטבעת דם, וממש כל האישור , פי הטבעת ואזור הפות היה כחול. כיצד ניתן להקל על הקטנה? האם יש צורך לבדוק את זה? אם כן לאיזה רופא? תודה ושבוע טוב

כמה זמן נמשך הקושי הזה ביציאה? טיפול בעצירות הוא ריכוך היציאה עם טיפול בנורמלקס או פגלקס-אבקה שממיסים בשתיה ועדיף לתת בתוף בקבוק החלב.מינון מתאים יהיה 8 גרם ביום יום יום במשך תקופה ארוכה.אפשר לעלות במינון אם היציאה לא הופכת רכה כעבור שבוע ימים.חשוב לטפל לפחות 3 חודשים. הדם נגרם כתוצאה מפציעה של רירית פי הטבעת על ידי גוש צואה גדול וקשה.אם אזור הפות ופי הטבעת נראה כחול צריך לפנות לבדיקה של רופא מטפל.בדיקות לברור-מלחים בדם נוגדנים לצליאק ותפקודי בלטות התריס.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער