נורמלקס לתינוק

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

08/04/2013 | 12:06 | מאת: עמית

שלום, הבן שלי בן חצי שנה ובעקבות עצירויות חוזרות רופאת הילדים המליצה על מתן נורמלקס למשך חודש. במינון כתוב שיש להמיס את הכמות מתאימה (4 גרם) ב 50 מ"ל נוזל ורציתי לדעת האם ניתן להמיס כמות זו בבקבוק מלא של ארוחה שלו כ- 200 מ"ל? תודה

הנפח המינמלי עבור 4 גרם הוא 50 מל נוזל. אפשר בהחלט להמיס בנפח גדול יותר אולם גם חשוב שישתה את כל הכמות של נורמלקס כך שאם אינו מסיים את הבקבוק של 200 מל הרי שלא קבל את כל הנורמלקס. עדיף להכין נפח יותר קטן עם הנורמלקס ולתת תוספת אם עדיין רעב.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער