כאבי בטן לבן שנתיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/03/2013 | 03:10 | מאת: שרון

שלום בני בן השניים וחצי סובל מכאבי בטן נוראיים כבר שבועיים אין לו שלשולים או חום הוא חלש ולפעמים אין לו תאבון ההינו אצל הרופא הוא עשה לו אולטרה סאונד שיצא תקין צילום בטן שיצא תקין ובדיקות דם שגם יצאו תקינות והילד ממשיך לסבול ולהתפתל ממה זה יכול להיות אני ממש יואשת ומודאגת

האם עשה בדיקות צואה תרבית וטפילים? האם עשה בדיקת שתן? האם בדיקת הדם כללה גם בדיקה לצליאק? אם הילד ממשיך לסבול חיזרי לרופא המטפל להמשך ברור.

01/04/2013 | 18:03 | מאת: יורי

שלום שרון. לבן שלי יש בדיוק אותה בעיה, הרופאים לא מצאו שום דבר. האם הבעיה שלכם עברה ומה זה היה? תודה על תשובתך.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער