עצירות לתאומים בני שבוע וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/11/2012 | 08:42 | מאת: לי

תאומים שנולדו בזמן ובמשקלים תקינים לחלוטין, סובלים מזה 3 ימים מעצירות קשה ומכאבי בטן חזקים ביותר כאשר מנסים לעשות צרכיהם. כניסיון, הועברו לפורמולה המיועדת לתינוקות הרגישים לחלב אך הדבר לא עוזר. מה ניתן לעשות? מתי יש לגשת לרופא אם התופעה ממשיכה? טיפות טבעיות להקלה בגזים וכאבים לא עוזרות. אודה לתשובה. אם מוטרדת.

30/11/2012 | 10:41 | מאת: ירדן

גם לנו טיפות לא עזרו, אבל אולי כדאי לחכות קצת כי בהחלפת תמ"ל לוקח זמן עד שהמערכת מתייצבת וזה עובד... עשיתם איזשהו שינוי כשהתחילה העצירות (כיוון שמתרחשת יחד אצל שניהם)?

30/11/2012 | 10:41 | מאת: ירדן

גם לנו טיפות לא עזרו, אבל אולי כדאי לחכות קצת כי בהחלפת תמ"ל לוקח זמן עד שהמערכת מתייצבת וזה עובד... עשיתם איזשהו שינוי כשהתחילה העצירות (כיוון שמתרחשת יחד אצל שניהם)?

חשוב לפרט מה הכוונה "עצירות 3 ימים" האם הכוונה שאין יציאה 3 ימים או הכוונה שיש יציאה קשה בצורה של כדורים קטנים ? האם לפני הופעת הבעיה התינוקות ינקו? לאיזה תמ"ל החלפתם-לנוטרמיגן?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער