עצירות ופיסורה בבת 6

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

04/09/2012 | 13:47 | מאת: קרן

גכה052-052-שלום רב, בתי סובלת מזה שנתיים לסירוגין ממעגל קסמים שבו עצירות מובילה לפיסורה ולהיפך. מהרופא הכללי שלה קיבלנו משחות ומרככים אולם שימוש במרככים גם במינון נמוך גורם לה ללכלוך בתחתון וליציאות לא נשלטות. הילדה החלה עכשיו כתה א' ואנחנו מלאי חרדה לגבי השימוש במרככים שעלול לגרום לה למבוכה קשה בכתה. ניסינו כבר הכל כולל דיקור והומאופתיה. הילדה סובלת מכאבים עזים בעת מתן יציאה ואנחנו אובדי עצות.. האם יש פתרון? בתודה מראש,

מצב מתמשך כזה מצריך הפניה לטיפול גסטרואנטרולוג ילדים.ובהקדם. צריך לשמוע יותר פרטים על תהליך הגמילה וההתנהגות בכל הקשור ליציאות,לבדוק את הילדה, להמליץ על טיפול מתאים לפי הממצאים-אם יש פיסורה הטיפול צריך לכלול מרככי צואה אך יש להתאים את התכשיר והמינון ולעקוב מקרוב אחר התגובה לטיפול.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער