בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

01/07/2010 | 11:16 | מאת: מיכל

שלום,בני בן 9 ח'. מאז היותו בן מס שבועות הוא סובל מכאבי בטן עזים ,גזים מרובים. בערך שעה \שעתיים לפני יציאה הוא נמצא בחוסר שקט ,בכי ועצבנות .בלילות הוא מתעורר לעיתים תכופות לפעמים כל שעה בשל גזים או כאבי קטן.כמו כן הוא אינו עולה במשקל כבר מזה 3 ח' ונמצא באחוזון 3 , הוא מעוכב התפתחותית ואני מייחסת לכל אילו את בעיית העיכול. עד לפני שבוע הנקתי אותו ומאז הוא אוכל תמ"ל וכמובן שילוב עם מוצקים(לא נמצא הבדל משמעותי בין המזון השונה),היציאות במרקמים שונים לפעמים מעט נוזליים ולפעמים נוקשים.היינו אצל רופאי משפחה ונאמר לנו כי אין מה לעשות(ניסינו שומר ורפואה אלטרנטיבית) ,האם זה תקין ויש דברים שיכולים לשפר את איכות חיינו ,תודה מיכל

את מתארת שורה של תסמינים.צריך לשמוע עוד פרטים ואני חושבת שלא נכון לחפש את המענה בפורום זה.עצתי שתבקשי הפניה לגסטרואנטרולוג ילדים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער