עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

26/02/2012 | 11:53 | מאת: אדריאן

שלום , לפני מספר ימים אחלה לי עצירות השתמשתי ב"נורמלקס" וזה לא עזר לי ממש זאת אומרת לא התרוקנתי במלואה.. יום אחרי לקחתי סירופ במטרה לרכך את המאיים וכך יהיה יותר קל להתרוקן ומיד גם נר גליצרין. אחרי כמה דקות מיד הלכתי לשירותים והכל יצא.. אך אני מרגישה שלא התרוקנתי מספיק ויש לי עדיין כאבי בטן וגזים. השאה שלי היא כזאת, אני יכולה לקחת עוד נר גליצרין או להמשיך אם הסירופ? דרך הגב אני בת 16 ואני לא סובלת מהצירות בדרך כלל.

אפשר להשתמש פעם נוספת בנר גליצרין. לא כתבת כמה נורמלקס שתית ביום וכמה ימים .יתכן שלא הרגשת הטבה כי המינון לא היה מספיק.נורמלקס לא משפיע מיד אלא כעבור 2-3 ימים. כאשר אין יציאה מספר ימים צריך לשתות 2 מנות ביום של 17 גרם כל אחת ב240 מל שתיה עד שיש יציאה כל יום ולהמשיך אחר כך עוד כשבועיים ולרדת בהדרגה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער