אמנון ותמר 14 הרצליה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

20/01/2012 | 16:35 | מאת: אלה

הי, בתי בת חמישה חודשים וסובלנת מעצירויות חוזרות ולדעתי באופן כללי מכאבי בטן. קראתי את כל ההמלצות שלך וחלק התחלתי ליישם,הבעיה כנראה שלא באופן תדיר. יש לי שתי שאלות: מה ההבדל בין פיגלקס לאבקה השנייה שהמלצת? עברתי לתחליף אחר, ממטרנה (לא אקסטרה קר) לאופטימיל, האם זה יכול לעזור? בעבר זה עזר ובינתיים בפעם הזו לא. על איזה תחליף את ממליצה לתת אליו אוסיף האבקה. האם המעבר למוצקים יכול לעזור? תודה!!

22/01/2012 | 13:22 | מאת: אימא_של_טולי

אצלנו ממש עזר כשעברנו לאופטימיל, תני לזה קצת זמן. הרופאה הסבירה לי שיש חשיבות לפחמימות ובאופטימיל יש שם פחמימות מורכבות וזה הסיבה שזה מאוד עוזר למקרים האלההה

בפגלקס ובנורמלקס יש אותו חומר פעיל בשם פוליאתילן גליקול.בנורמלקס יש רק חומר פעיל ללא טעם וריח ובפגלקסס יש גם תוספות של ויטמין C וחומרי טעם בפגלקס לילדים.באופן כללי בתינוקות קטנים מתחת לגיל חצי שנה מומלץ לתת מרכך צואה סירופ אבילק 2.5 מל פעמיים ביום. מעבר לאוכל מוצק עלול לפעמים להחמיר עצירות בשל כמות נוזלים קטנה יותר ותוכן מוצק יותר של הצואה.אבל צריך לעבור לאוכל מוצק בהתאם להתפתחות של התינוק.ולפי הצורך להשתמש במרכך צואה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער