תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

13/12/2011 | 20:49 | מאת: אאא

שלום, תינוקת בת חודשיים וחצי סובלת מיציאות לא סדירות.פעם בשלושה ימים. היא מתאמצת במהלך כל היום אך במקום יציאה, היא פולטת כמויות גדולות של חלב (ניזונה מחלב אם שאוב). כתוצאה מכך היא לא רגועה במהלך היום (לאחר היציאה היא מאוד רגועה). מה ניתן לעשות בנידון? תודה.

כאשר רואים שהתינוקת מתאמצת אפשר לקרב את הבירכיים שלה לכוון הבטן .יש תינוקות שתהליך הלמידה שלהם לעשות פעולה מתואמת של יציאה הוא יותר ממושך.לצורך יציאה צריך לעשות הרפיה של הסוגר של פי הטבעת וביחד עם זה ללחוץ בבטן עם השרירים כדי לדחוף את היציאה דרך הסוגר הפתוח.אחוז קטן מהתינוקות לוחצים בבטן כאשר הסוגר עדיין סגור כך שיציאה לא יוצאת אך מהלחץ יכולה לצאת פליטה.במשך הזמן עד גיל 6 חודשים הם לומדים לעשות את הכל בצורה מתואמת. האם כאשר יש יציאה היא רכה או צמיגה?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער