עצירות ממושכת לתינוקת בת שנתיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

13/12/2011 | 13:45 | מאת: ליאור

שלום, ביתי בת שנתיים וסובלת מעצירות מהלידה. היא נולדה פגית במשקל 1300 מהלידה היו לה יציאות פעם בשלושה ימים ובחודשיים האחרונים זה הגיע לפעם בשבוע. אנחנו נותנים לה נורמולקס כבר חודש וזה לא עוזר אשמח לדעתך

כדי דאוכל לעזור אני מבקשת מידע נוסף:מה היא אוכלת?איך היא גדלה?האם בטן תפוחה?האם מקיאה? האם קבלה טיפול לריכוך יציאה בעבר? האם ניסיתם בעבר להפסיק חלב ולתת מזון מפורק כמו נוטרמיגן או צימחי?איזה מינון של נורמלקס מקבלת? האם המעקב והטיפול בעצירות הם על ידי גסטרואנטרולוג?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער