תכשיר לטיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

08/12/2011 | 13:26 | מאת: יעל

שלום רב, בתי בת 5. סובלת מגיל חצי שנה, מעת התחלת המוצקים מעצירות. נטלה כפית ביום של פגלקס לאורך 3 תקופות, הארוכה ביניהן נמשכה שנה וחצי. לאחר הפסקה, החלה תופעה של בריחת צואה ושוב התחלנו במתן פגלקס (בהנחיית מומחה גסטרו). הבעיה שכנראה היא פיתחה רגישות לתכשיר והיא הקיאה בשלושה אירועים לאחר נטילתו. האם לנסות נורמלקס או שהוא מכיל את החומר של הפגלקס ולכן אין הבדל? אולי יש תכשיר טבעי ובריא יותר? תודה מראש על תגובתך.

לא מוכרת תופעה של רגישות לחומר הפעיל פוליאטילן-גליקוג שנמצא בפגלקס ובנורמלקס. אפשר לתת נורמלקס הוא נטול טעם וריח .חשוב להמיס במשקה טעים וביחס מיהול נכון של 16 גרם ב240 מל שתיה.חשוב לתת מינון נכון.מה המינון שהומלץ לכם? מה משקל הילדה? האם אתם רואים או ראיתם בעבר שמתאפקת בזמן צורך ליציאה?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער