אחרי חודשיים של שקט חזר הבכי

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

27/11/2011 | 10:46 | מאת: תהילה

היי ד"ר האמת לא חשבתי שאני יחזור לשלוח לך הודעות,אבל הנה זה שוב חזר,תודה על כל מה שעזרת לי ,הבת שלי בת שנה ו7 חודשים כבר חודשיים כבר ללא נורמלקס,ביום שישי האחרון החזרתי לה 4 גרם ל50 מ"ל שתיה,לאחר שבועיים של אי שקט ובכי ורעידות ו התכווצות בזמן יציאה ,גם היא לא מפסיקה לומר "קקי קקי"כמעט כל 5 דקות,חשוב לציין שהיא עושה כל יום יציאה לפעמים יום כן יום לא אבל לרוב כל יום,רוב היציאות הם רכות ,יש מקרים שהם קצת קשים אבל לא ממש אבן וגם ממש נדיר שהם קשות,אני יודעת שבמקרה שלה זה יותר פסיכולוגי כבר,האופן שבו מכווצת את השריר שיש לה יציאה במקום לשחרר ולהרפות,נורא קשה לה -אני כמעט בטוחה שאין פיסורה,אבל אני לא רוצה לפשפש ולחטט במרץ השנה היתהלה פיסורה והיא נבדקה ע"י גסטרולוג,לאט לאט הרפה,כמובן בעזרה של נורמלקס שמשפיע מהר, ד"ר,האם יכול להיות שפיסורה חזרה?לקחת אותה לרופא?עד מתי לתת לה שוב את התרופה?הילדה כבר מבינה ומדברת יכול להיות שהכאב הוא אמיתי,או רק טראומה?איך מסיימים עם הנושא הכואב הזה,אני ביום שישי החלטתי להחזיר לה את הנורמלקס אחרי שקרסתי כמובן לא על ידה,היא התכווצה לי במקום ציבורי וממש אנשים פחדו שמשהו לא בסדר איתה,היא בכתה והיה לה המון יציאות ממש המון ,לא שלשול ממש רגיל,יחסית רך,עזרה!!!

יכול להיות שיש שוב פיסורה ויכול להיות שרק החרדה חזרה לאחר שהיתה שוב יציאה יותר קשה וכואבת .בכל מקרה גם אם יש פיסורה אין טעם לחטט בפי הטבעת ולחפש אותה.כמה שפחות נגיעות יותר טוב.לתת נורמלקס יום יום אפילו 6 או 8 גרם.לא לחשוש לתת נורמלקס במשך תקופה ארוכה של מספר חודשים ואולי אפילו שנה .נורמלקס לא גורם שום נזק.

01/12/2011 | 12:16 | מאת: תהילה

תודה על התגובה, אני רוצה לשתף אותך עם השערה שלי בעניין,הנורמלקס מגיב מידית וממש יעיל אין ספק ממש כבר באותו יום שהתחלתי חזר השקט לבית אבל למהלך תקופה הילדה כביכול לו דוחפת ומתאמצת לקקי אז בראש שלה שלא צריך לכאוב וכביכול זה "מחליק לה"וכאשר לאט לאט ובהדרגה אני מורידה מינון אז כבר יש השפעה לכך והחרדה חזרת לה,אני בטוחה שזה בגלל זה,איך מסדרים את זה ,הילדה מבינה כבר ומדברת על נושא הקקי,אשמח לעזרה,מאמינה שיש הרבה במצב שלי ,

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער