לאחר פיסורה שהסתיימה ברוך השם הגיע שלשול

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

14/08/2011 | 10:22 | מאת: תהילה

שלום לך דוקטור צילי, קודם כל תודה על היחס,כרגיל, לבת שלי בת שנה ו4 חודשים יש שלשול כבר כמעט חודש,חשוב לציין שעד לפניי חודשיים היתה לה פיסורה ובעזרת הנורמלקס היא עברה,תודה לאל,(כמובן היתה פיסורה חזרה גם פעמיים לפי כל ההתכתבויות) בכל מקרה כרגע אין בכי אין פיסורה ,אך יש שלשול ,הפסקתי את הנורמלקס לפני כמעט חודש ,לאחר ייעוץ איתך,הוספתי לה לעוד חודשיים את הנורמלקס,ולפני כחודש הפסקתי ומאז שלשול, האם זה תופעות לוואי ?האם כדי לקחת אותה לרופא?הילדה אוכלת ומרגישה טוב,אולי קצת בעיות שינה אבל לא ניראה לי קשור,אשמח לתשובה, תודה לך

הפסקה של הנורמלקס לא גורמת לשלשול. כמה יציאות יש ביום?יציאות רכות מרובות יכולות להיות תוצאה של:זיהום חידקי או וירלי עם התאוששות איטית של הרירית במעי או טפיל בצואה-גיארדיה,יכול להיות בגלל שתיה מרובה של מים או מיץ במשך היום,או התחלה של שתית חלב פרה.אפשר לשלוח בדיקת צואה לתרבית ולטפילים,ושתיה מרובה כהרגל צריך להפחית מאד. אם אוכלת טוב עולה במשקל ורגועה אין סיבה לדאגה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער