תוספת ברזל מגבירה את העצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

27/07/2011 | 08:18 | מאת: מאיה

ד"ר צנגן שלום ביתי בת שנה ושלושה חודשים, סבלה מעציריות (צואה קשה אחת למספר ימים) בעצתך השתמשנו בנורמלקס שבמהלך תקופה זו היתה הקלה מסויימת אך לא כל יום ולא צואה רכה. לפני כחודש החלפנו את הפורמולה למטרנה אקסטרה קר-ואפילו הפסקנו את מתן הנורמילקס והיה שיפור מדהים(כל יום צואה רכה ולפעמיים פעמיים ביום) לפני כשבועיים התחלנו במתן תוספת ברזל פריפל 3 ושוב יש יציאות קשות אחת ליומיים שלוש.האם יש תוסף ללא תופעת העצירות?

27/07/2011 | 11:03 | מאת: מירב

יתכן שכן, נסו לתת ברזל עדין. האקסטרה קר מצוינת! גם אצלנו היא חוללה פלאים בבטן...

מה רמת ההמוגלובין ? יש תכשירי ברזל בשם פרונס FERRO-NES .בינתיים אפשר לתת נורמלקס כדי לרכך את היציאה .

27/07/2011 | 22:30 | מאת: מאיה

רמת ההמוגלובין 10.8. חזרנו לשימוש בנורמלקס,אך עדיין יציאות קשות. האם עדיף לוותר על הברזל,ולא לסבול מעצריות?או למרות הכל לתת את תוסף הברזל

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער