קקי ללא עזרה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

23/06/2011 | 20:55 | מאת: Kfir

שלום דוקטור בתנו המקסימה בת שלושה חודשים אינה עושה קקי ללא עזרה.( רק עם נר ) יונקת הנקה מלאה, חייכנית ועולה במשקל. חודש שעבר עשתה קקי כל יום לאחר טיפול של לקטולוז של שבועיים. חזרנו ללקטולוז השבוע אך אין תוצאות ולאחר שבוע השתמשנו בנר תינוקות שעזר. אנו חיים בארצות הברית ונשלחנו לבדיקת דם( שהכניסה אותנו ללחץ נוראי). מה יכולה להיות הבעייה? מדוע נשלחנו לבדיקת דם? יש לציין שהתינוקת לא נראית סובלת ונינוחה רוב הזמן. תודה רבה מראש

בדיקת הדם קרוב לוודאי תפקודי בלוטת התריס .עצירות ממושכת או שאינה מגיבה בקלות לטיפול יכולה להיות אחד התסמינים של תת פעילות של בלוטת התריס. תמשיכו לתת לקטולוז היו סבלניים כי התגובה אינה מידית ותינוקות יונקים יכולים לא לעשות יציאה שבוע-שבועיים ואם היציאה אחר כך רכה וגדולה אז הכל בסדר.אם היציאה היא קשה ובבכי צריך לתת לקטולוז לריכוך היציאה.אל תשתמשו בנר גליצרין אלא לעיתים רחוקות וגם אז בתאום עם רופא הילדים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער