הצרות בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/06/2011 | 07:54 | מאת: פנינה

בני בן 4.5 חודשים סובל מעצירות, אין אצלו יציאה ללא גירוי מהלידה, עשו לו םתיחת הצרות בפי הטבעת פעמיים ע"י האצבע, אך לא עזר. ביום חמישי האחרון נשלחנו לעשות חוקן בריום- הבדיקה היתה תקינה, והפנו אותנו לעשות צילום תוך 24 שעות, בצילום נראה שלא יצא את הכל, ומאז אין יציאה עד עכשיו יום ראשון בבוקר האם אפשר לעזור לו זאת אמרת בגירוי ע"י הכנסת מדחום אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה מראש

אני ממליצה לתת מרכך צואה נורמלקס אבקה 4 גרם ליום ב50 מל של מזון תינוקות פעם ביום במשך מספר שבועות כדי להקל על היציאה ואני מקווה שעם הטיפול תהיה יציאה רכה כל יום.המעקב והטיפול צריך להיות על ידי גסטרואנטרולוג ילדים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער