Iנורמלקס לילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

10/05/2011 | 18:54 | מאת: לילך

שלום, יש לי 2 שאלות: 1. האם שימוש בנורמלקס יכול להינתן לתקופה ממושכת ולא לגרום לתלות? 2. התחלתי עם ביתי בשל התאפקויות נורמלקס רק 4 גר' ביום בבוקר על בטן רכה ואני לא רואה שהיום (יום הראשון) יוצאת לה יציאה. האם זה משפיע מהר או שזה תהליך? תודה

1.נורמלקס יכול להנתן במשך שנים.אין תלות בשל השימוש הממושך אך כאשר מתכננים הפסקת טיפול צריך לרדת במינון לאט ובמשך תקופה של מספר שבועות. 2.לרוב אחרי 3-5 ימים יש תגובה לטיפול בנורמלקס.אם עדיין אין יציאה קרוב לודאי שהמינון נמוך מדי וממליצה לתת 8 גרם ליום:4 גרם בבוקר 4 גרם בערב, כל 4 גרם להמס ב50 מל שתיה.אם כעבור מספר ימים היציאה רכה מדי אפשר לרדת ל6 גרם ביום עדיף לתת בערב.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער