פיסורה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

23/03/2011 | 21:59 | מאת: נטעלי

שלום רב, לאחר שאלותי הרבות כאן בפורום היום הלכנו לרופא ילדים עקב צרחות בזמן יציאה ולטענתו ראה שיש לתינוקת פיסורה . התינוקת בת 6 שבועות . מה אפשר לעשות כדי להקל עליה? אני ממש מתוסכלת מהכאב שלה האם זה עובר ? היצאות כבר לא קשות ממה זה נובע? אודה לעזרתך בתודה מראש נטעלי

פיסורה היא פצע בפי הטבעת.בתינוקות הסיבה יכולה להיות אלרגיה לחלב או פציעה על ידי גוש של צואה קשה.לא תמיד יודעים את הסיבה.הטיפול בדרך כלל הוא ריכוך היציאה.יציאה כל יום בקלות תגרום להפסקת המאמץ תמנע צואה קשה ותאפשר ריפוי עצמוני של הפצע.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער