מה עושים?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/02/2011 | 14:36 | מאת: מאיה

לפני כחודש הילדה שלי ( בת שנתיים ושמונה חודשים) נאלצה לקחת מוקסיויט וקורטיזון בשל דלקת ריאות.יומיים לאחר שסיימה את הטיפול( עשרה ימים ) נאלצתי שוב לתת לה אוגמנטין וקורטיזון בשל התקף אסטמה שנמשך כשלשה ימים.מאז יש לה בעיות עם היציאות.פעם בשלשה ימים.לפני עשרה ימים זה החמיר ולא הייתה לה צואה יותר מארבעה ימים.הרופא רשם לה אבילק והיא פשוט התייסרה-התפתלה והחזיקה את הבטן..נתתי לה פעמיים ביום אבילק 5 סמ"ק,אך לאחר שראיתי שהיא ממש סובלת החלפתי לשמן פראפין(בהמלצת הרוקחת) ועדיין יש לה צואה אחת לשלשה ימים.( היום שבת,היא לא עשתה מיום חמישי.יש לציין,התזונה שלה מגוונת לגמרי,היא אוכלת הרבה (מאוד..)עגבניות,קיווי,קוואקר,שותה הרבה,מקבלת אומגה 3 ומולטי ויטמין.להיכן ממשיכים מכאן?

תני לה נורמלקס 3 כפיות אבקה מומסת ב150 מל של שתיה מתוקה או שוקו אפשר במנה אחת או לחלק לפעמיים ביום, יום יום עד שיש יציאה כל יום ולהמשיך עוד שבועיים ואחר כך לרדת בהדרגה במינון עד הפסקה לאחר כשבועיים נוספים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער