יובסלקס לילדים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/01/2011 | 20:25 | מאת: רוני

האם מותר לתת לילד בן 6 הסובל מעצירות מתמשכת יובסלקס בטיפות תוסף תזונה טבעי? (הילד מטופל בתזונה עשירה בפרות וירקות,הקפדה על שתיה,מיץ שזיפים מיובשים..כמו כן מקבל מרככי צואה..למרות זאת היציאות אינן סדירות ואינן מלאות..). התכשיר מוכר לי משימוש אישי מוצלח וידידותי במינונים נמוכים עד בינוניים בעת הצורך-בערך פעם בחודש-.אני בן 50.אודה על תשובתך. רוני.

יובסילקס לא נחקר באופן מדעי בשימוש בילדים.אם היציאות לא סדירות למרות טיפול בנורמלקס יתכן שמקבל מינון נמוך מדי.מינון מתאים בהנחה שילדך שוקל בסביבות 20 קג הוא 8-10 גרם ליום מומס ב150 מל שתיה.אם רוצים להוסיף תכשיר נוסף אז סירופ אבילק 15-20 מל ביום. מה מינון הנורמלקס שמקבל?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער