תמיסות לריכוך צואה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

28/12/2010 | 20:31 | מאת: אביבה

התינוקת שלי כמעט בת 5 חודשים אוכלת סימילאק לפני שבועיים התחלתי לתת לה טעימות עד חצי כפית גג כפית כל יום יומיים משהו אחר אבוקדו ,אגס,מיץ קלמנטינה , קראתי בפורום שהמלצת לאמא לתת לתינוקת שלה בת 5 חודשים (התינוקת עברה מהנקה למוצקים) תכשיר שמרכך את הצואה אבקת פגלקס או נורמלקס כפית אחת בתוך 50 מל של שתיה או בתמ"ל. ואם היא תסרב לשתות אפשר לתת סירופ אבילק 5 מל פעם ביום לתקופה של מספר שבועות.בהמשך אפשר לנסות לתת שתיה בכוס עם פיה מיוחדת לתינוקות. האם החומרים הללו ממכרים? אני רוצה להקל על התינוקת שחי.. תודה על תשובה מהירה לילה טוב

האם יש לביתך עצירות?אם היציאות היו תקינות רכות יום יום עד שלב התחלת הטעימות ואז הופיעה עצירות אפשר לתת מרכך צואה נורמלקס או אבילק לתקופה של 2-3 שבועות.אין תופעות לוואי משמעותיות רק לעיתים מעט כאב בטן או יציאה רכה מדי.אין תופעה של התמכרות לתכשירים אלה.אולם אם העצירות נמשכת יש לפנות לרופא מטפל.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער