עמירות חריפה בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/12/2010 | 14:04 | מאת: ספיר

שלום, בני בן כחצי שנה, כבר מהשבוע הראשון לחייו סבל מגזים ועצירויות חריפים, ואף היה מאושפז חמישה ימים בשל חוסר שקט קיצוני שהדבר גרם לו. ניזון מההתחלה ממטרנה מהדרין. ניסיתי גם סימילאק אדוונסד לאורך הדרך, ניסיתי שזיפים, מד חום עם וזלין, עיסויים, כיפוף ברכיים לבטן, שמן,נרות... כלום לא עוזר.... לפני שלושה שבועות החליף לו הרופא את המזון לצמחי ( סימילאק איזומיל) ואכן יש שיפור בחוסר שקט, אבל עדיין הוא יוצא כל ארבעה ימים ומעלה, לוחץ המון בלי להוציא, ואני ממש לא יודעת מה לעשות... אני רק רוצה לציין שבפעם האחרונה שהוא לא יצא שלושה ימים ניסיתי לעזור לו עם נר (דבר שאני ממש לא מרבה לעשות, גם לא מד חום) ובאופן מוזר לא רק שזה לא עזר- מאותו רגע עד צהריים למחרת היה חוסר שקט נוראי... אולי חשוב גם לציין שבערך מגיל חודשיים הוא מקבל גם מים ותה שומר בנסיון לעזור לו ושהיציאות שלו כבר תקופה של ארבעה חודשים בערך הן קשות ובצבע ירוק כהה, הוא עדיין לא מקבל ברזל בשל העצירויות מה לעשות?... תודה

אני ממליצה לפנות בהקדם לגסטרואנטרולוג ילדים כי עצירות שהחלה בגיל כל כך צעיר מצריכה ברור רפואי.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער