עצירות בבת 3

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

02/12/2010 | 00:28 | מאת: אימוש

ביתי בת 3, מזה 3 שבועות עם עצירות. ניסיונות ליציאה כל הזמן במשך היום (כשהיא בבית וכמעט לא כשהיא בגן) מלווה בכאבים איומים. כשבסוף לא יוצא כמעט כלום. כבר שבועיים על לקטולוז (לבולאק). נראה לי בימים האחרונים סובלת בנוסף גם מגזים. היציאות אומנם רכות יותר אך הכאבים ללא שיפור וכמות היציאה אפסית בכל פעם...מה עושים???

אני מתנצלת על העיכוב במתן התשובה.אם לא חל שיפור במצב אני ממליצה להפסיק לקטולוז ולעבור לטיפול בנורמלקס: במשך 3 ימים ראשונים מנה יומית של כוסית מדידה של 17 גרם בתוך כוס מיץ 240 מל אפשר לחלק לחצי כוס פעמיים ביום .לאחר מכן לרדת ל2 כפיות גדושות בתוך חצי כוס מיץ פעם ביום למשך תקופה של חודשיים לפחות.אם כעבור שבועיים לא מושגת יציאה כל יום במינון זה אפשר לעלות במנה היומית ל-3 כפיות ביום ב150 מל של מיץ.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער