עצירות "כרונית" אצל תינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

29/03/2020 | 18:46 | מאת: רוני

בן שנה וחצי שוקל 10 קילו סובל הרבה מעצירויות..במיוחד שלושה חודשים אחרונים..מתאמץ מאד מאד ובסוף החיתול ריק. ניסיתי לתת לו יותר סיבים באוכל לא עזר. עזרתי לו כמה פעמים בחוקן -אחרי 3 או 4 ימים של התאמצות. התייעצתי עם רופא הילדים רשם לו נורמלקס 10 גרם לשבוע אחר כך לרדת ל 5 גרם לעוד 3 שבועות. כשננתי 10 גרם עזר לו ואפילו מאד . כשירדתי ל 5 ..עזר לו כמה ימים וחזרנו על אותו סיפור של התאמצות. הבטן שלו קצת נפוחה בגלל שהוא אוכל ולא מוציא כלוום. האם נוקמלקס גורם להתמכרות. מה אני צריכה לעשות ..תודה מראש

הטיפול בעצירות הוא נורמלקס והמינון שהיה יעיל 10 גרם ואפילו 12 גרם ב180 מל שתיה כל יום, זה המינון אותו יש לתת כל יום במשך 3 חודשים לפחות, כך שכל יום תהיה יציאה ללא מאמץ וללא קושי ורק אז לנסות לרדת במינון מאד לאט , 2 גרם כל שבועיים ואם עצירות חוזרת יש להחזיר נורמלקס. אם עצירות חוזרת לפנות לגסטרו ילדים

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער