עצירות קשה אצל בת 2.9

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

03/02/2019 | 14:17 | מאת: שושנה

צהריים טובים, פעוטה בת 2.9, חמישה ימים ללא עשיית צרכים עם מינון של 8 גרם נורמלקס בחצי כוס מים כבר שלושה ימים ללא תוצאות.בנוסף ניתן גם נר גליצרין ללא תוצאות. האם יש צורך לשנות מינון לנורמלקס? שוקלת 12 ק"ג. תודה מראש

פנו לרופא מטפל למעקב וטיפול. הטיפול המתאים הוא ריכוך צואה עם נורמלקס , לתת 3 ימים מינון של פעמיים ביום 8 גרם ב120 מל שתיה ולאחר שתהיה יציאה גדולה שלשול לרדת למיון 12 גרם ב180 מל שתיה ואם כעבור שבוע ימים יציאות ימשיכו להיות שלשול לרדת ל8 גרם ב120 מל שתיה. אולם אם עם 12 גרם ליום היציאות יהיו רכות 2-3 ביום להשאר עם מינון זנ חודשיים ואז לנסות לרדת לאט לאט במינון

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער