עליה בכמות הנורמלקס לבן 9

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

17/01/2019 | 21:30 | מאת: רותי

לבני בן ה9 עצירות כרונית. נמוך לגילו. אנו מטופלים בגסטרו בהלל יפה. הומלץ מתן כוסית וחצי נורמלקס כל יום. בשבועיים האחרונים כמות היציאה פחתה ולכן העליתי נורמלקס לשתי כוסיות ביום. היתה יציאה יפה והשבוע שוב פחתה הכמות של היציאה כאשר הוא עדיין מקבל שתי כוסיות ליום. אני חוששת להגדיל כמויות נורמלקס, אך מצד שני היציאות נוזליות ואני חוששת ששוב התפתח גוש צואה. בעבר הגברת כמות נורמלקס טיפלה בבעיה, אך הפעם נדמה שלא. התור הבא רק בעוד שבוע וחצי. מה עושים בינתיים? מותר להעלות מעבר לשתי כוסיות ביום?

אפשר לעלולת במינון הנורמלקס לפי הצורך גם ל3 מנות של 16 גרם ב240 מל שתיה ביום .אולם אם העצירות כרונית ועיקשת אולי צריך להרחיב את הברור.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער