פירוק גוש צואה אצל ילד בן 8

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/09/2018 | 22:27 | מאת: רותי

שלום, אשמח לדעת מה כמות הנורמלקס הנדרשת לשם פירוק גוש צואה לילד בן 8? מקבל קבוע 8 מ״ג כל יום אבל זה לא עוזר.. יש נזילות סביב הגוש צואה אבל הגוש עצמו לא מתפרק. תודה על התשובה.

מינון מפרק גוש יהיה בשבילו שתי מנות של 16 גרם נורמלקס ב240 מל שתיה כל מנה.במשך 5-6 ימים . לאחר שהגוש יתפורר ויהיו מספר יציאות שלשול לרדת למנ של 16 גרם ב240 מל שתיה. 8 גרם ביום היה מעט מדי עבורו.

20/09/2018 | 21:24 | מאת: רותי

תודה על התשובה. עשיתי כפי שהמלצת (העלאת כמויות), אך דווקא לאחר שפעלתי כך לא היתה היום שום יציאה.. (רק שחרור גזים באופן משמעותי) מה יכולה להיות הסיבה? כמובן אמשיך לתת גם מחר את הכמות הזו.

יום אחד של טיפול לא גורם לתוצאה מידית, אם אחרי 3 ימים לא תהיה יציאה גדולה תעלי מינון ל3 כוסות של 240 שתיה ובתוך כל כוס 17 גרם נורמלקס ל-3 ימים נוספים

22/09/2018 | 20:37 | מאת: רותי

תודה רבה רבה על התשובה המהירה. זה ככ מרגיע.. בינתיים עשה היום צואה בכמות של כרבע כוס (אולי יותר.. קשה לי לדעת באופן מדוייק) במרקם דייסתי. לפחות היציאה לא היתה ככ נוזלית. מצד שני בצהריים סבל כמה דקות מכאב בטן.. מלווה בכאב ראש שחלפו לאחר שביקר בשירותים. אני מניחה שהדבר נגרם בשל כמות הנורמלקס שמקבל כעת? האם עדיין לשלש כמויות או להשאר במינון של 2 כוסיות נורמלקס ליום? שיהיה חג שמח🌸

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער