עצירות אחרי וירוס שלשולים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/09/2018 | 20:24 | מאת: שילה

שלום, בתחילת השבוע חטפתי וירוס בטן ושלשלתי במשך 24 שעות. מאז עברו שלושה ימים ואני לא מצליחה להוציא כלום בשירותים. בהתחלה באמת לא היה מה כי לא אכלתי בזמן ששילשלתי, אבל כואבת לי הבטן, אני מרגישה שאני צריכה לשירותים ויושבת שעות ולא יוצא כלום. בדרך כלל יש לי יציאות קלות וסדירות וזה מאוד לא אופייני לי.. מה עושים? להתחיל לדאוג?

מחלה וירלית גורמת לשיבוש ביציאות כולל ימים ללא יציאה. בדרך כלל כעבור 4-7 ימים זה מסתדר. אפשר לשתות נורמלקס בימים שאין יציאה עד שתתחדש פעולת מעיים סדירה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער