האם נורמלקס גורם לחוסר תאבון

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

04/07/2018 | 10:56 | מאת: נטעלי

שלום רב, תינוקת בת 11 חודשים עם נורמלקס שמתי לב שיש לה חוסר תאבון מאז התחלת הנורמלקס וכאני מפסיקה ליום יומיים חוזר לה בתאבון האם יש קשר? בתודה מראש נטעלי

לפי הספרות הרפואית והניסיון נורמלקס אינו גורם לחוסר תאבון, ההסבר לרושם שלך יכול להיות שאולי נורמלקס גורם לפעילות מעיים מוגברת עם תחושה לא נעימה בבטן ואולי זה גורם לירידה בתאבון. בכל מקרה אני ממליצה לשקול אותה ואם העליה במשקל תקינה כנראה שאוכלת מספיק לצרכיה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער