תינוק בן 3 שבועות ללא יציאה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

24/12/2017 | 07:30 | מאת: אני

היי, תינוק בן 3 שבועות, ניזון בתמל נטורליון ובמעט הנקה (בערך בקבוק ביום משאיבה) , לא היתה לו יציאה כבר יומיים, קצת מדאיג כי לפני כן היה עושה המון יציאות. גזים יש בשפע והוא סובל מהם מאוד. האם יש מה לבדוק? האם תקין? תודה

אם התופעה היחידה היא יומיים לא יציאה ופרט לכך התינוק חיוני רעב ואוכל רגיל ואינו מקיא איני רואה סיבה לדאגה, אולם אם לא תהיה יציאה ביומיים הבאים ממליצה לפנות לרופא ילדים מטפל ולהיות אצלו במעקב

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער