עצירות בת חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/10/2017 | 14:25 | מאת: נטעלי

שלום רב, בתי פגית בת חודשיים והיא עם עצירות לא אין לה יציאות וכבר שלושה ימים לא הייתה לה יציאה. האם אפשר לתת לה נורמלקס? אבילק זכור לי מבתי השניה שזה לא הסתדר בתודה מראש.

נורמלקס אינו מאושר בארץ לשימוש לתינוקות שגילם פחות מ-6 חודשים. טיפול תרופתי בעצירות בגיל זה רק אבילק אך צריך לתת מינון מתאים. תתחילו עם מינון של 1 מל לקג ליום, אפשר במנה אחת או מחולק לשתי מנות. אם כעבור שבוע ימים אין הטבה אפשר לעלות במינון עד מינון כפול מזה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער