שינוי תזונתי ועצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

07/12/2015 | 20:21 | מאת: דניאל

שלום. בשבוע האחרון אני וחברתי התחלנו באתגר טבעונות לשבוע, ואני חושבת שזה יכל לגרום לי לעצירות. למרות שכבר הפסקתי עם האתגר וחזרתי לאכול בצורה רגילה, העצירות לא עוברת (יש מעט יציאות שלשוליות וזהו). אני כבר לא יודעת מה לעשות. האם כדאי לקחת נורמלקס או משהו, או שזה יעבור מעצמו?

שינויים קצוניים בתפריט יכולים לגרום לשינויים בפעולת המעיים איני רואה סיבה לדאגה. ממליצה להמתין עוד שבוע-שבועיים בתפריט רגיל כולל פירות ירקות ושתיה.לפי הצורך לפנות לרופא מטפל

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער