עצירות אצל פעוט

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/11/2015 | 07:13 | מאת: סבטלנה

בני בן שנה ו-5 סבל מיציאות קשות וכואבות עד פציעה... בעקבות כך מקבל כבר יותר מחצי שנה נורמלקס, כעת באיזור ה-4 גרם כל יום נראה שעושה את העבודה. כל כמה זמן אני מנסה להפחית ולהפסיק אך שוב נראה שהצואה מתקשה והוא סובל בהוצאתה. מה הפיתרון? להמשיך עם הנורמלקס עד מתי? מניחה שיש לו טראומה מהפציעה שהייתה לו שם אבל כבר עברו כמה חודשים מאז... תודה!

את הנורמלקס צריך להמשיך כ-6 חודשים רצופים או יותר לפי הצורך. בכל מקרה ניסיונות ההפסקה התכופים פוגעים בהצלחה של הטיפול והפסקה מוקדמת של הטיפול מחזירה את הבעיה לראשיתה. איך צורך לחשוש מפני התפתחות תלות או תופעות לואי. אולי-4 גרם ביום זה מינון נמוך למשקלו ואפשר לנסות לתת 6 גרם בתוך 80 מל שתיה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער