שימוש ארוך טווח בנורמלקס לילדים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

07/10/2015 | 07:49 | מאת: צביקה

שלום, לבתי בת השנתיים וחצי תדירות יציאות נמוכה, פעם ביומיים שלושה, לעיתים יותר.העניין עקבי. הומלץ לנו על שימוש בנורמלקס. האם מתפתחת סבילות בשימוש ארוך טווח? האם לאחר השגת תוצאות והפסקת שימוש בתכשיר יש חזרה למצב הקודם? אנחנו לא רוצים ליצור מצב של תלות. תודה רבה צביקה

נורמלקס הנו תכשיר נפוץ מאד ובטוח מאד בשימוש בילדים החל מגיל 6 חודשים. יש ניסיון רב והוא בטוח גם בשימוש ממושך במשך שנים. נורמלקס מרכך את הצואה על ידי ספיחת מים ומקל על פעולת המעיים. הוא אינו גורם לתלות אולם הפסקת השימוש צריכה להיעשות בעיתוי הנכון ובירידה הדרגתית במינון. בילד שסיבת העצירות היא התאפקות הפסקה מוקדמת מדי של הנורמלקס לפני שחל שינוי בהתנהגות הילד תגרום לחזרת ההתאפקות והעצירות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער