טיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/08/2015 | 08:05 | מאת: דסי

הי אני סובלת מעצירות כרונית כבר שנים בשנה האחרונה לקחתי לקסיקר שזה משלשל טבעי שעשה לי יציאות אך מלוות בהמון כאבי בטןוגזים וגם פיתחתי בו תלות לאחר שהפסקתי אותו כמובן שחזרה העצירות הלכתי לבצע 4 פעמים שטיפות מעיים שלא ממש עזרו אך שיניתי את התזונה כלומר שתיה מרובה פעילות שזיפים על הבוקר שמושרים במים כל הלילה הוספתי פשטן ובאופן כללי אני אוכלת בריא הרבה ירקות ופירות ועדיין יש אומנם יציאות אך הכמות ביציאה ממש קטנה והן רק כל כמה ימים אשמח לדעת מה אוכל לקחת שלא ממכר ולא עושה כאבי בטן על מנת לשפר את היציאות והאם את ממליצה על בדיקות נוספות תודה רבה!!

שלום דסי, פורום זה נועד לילדים. לפי תוכן השאלה אני משערת שאת כבר לא ילדה.אני מציעה שתפני את שאלתך לפורום עצירות מבוגרים. בהצלחה

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער