עצירות לילד בן 3

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

01/06/2015 | 20:37 | מאת: שני

בני בן ה3 התחיל גמילה הוא עושה פיפי כרגיל וכבר בלי טיטול לחלוטין. הוא עשה בימים הראשונים קקי. ועכשיו כבר יומיים לא היה לו יציאה האם אני צריכה לדאוג?הבאתי לו קל בטן. עזר לכאב אבל עדיין אין..

שלום שני אם עדיין יש ימים ללא יציאה ויצאות קשות צריך לעזור לילד על ידי ריכוך הצואה שלו עם פגלקס או נורמלקס . צואה רכה תצא יותר בקלות יותר מהר וללא כאב. טיפול במשך מספר שבועות עד מספר חודשים עד שהגמילה תסתיים .התכשיר בצורת אבקה שצריך להמיס בשתיה .לקניה בבית מרקחת. המינון לפי הההוראות על האריזה בדרך כלל מתאים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער