אניזימוס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

29/08/2010 | 22:04 | מאת: בת 22

סובלת כבר שנתיים מקשיי התרוקנות. היציאות לא בהכרח קשות\יבשות. למרות ששותה מספיק ואוכלת הרבה סיבים מתקשה לאפשר מעבר צואה. עשיתי בתל השומר בדיקות: אולטרסאונד של המעי הגס, סיגמואנדוסקופיה, מנומטריה אנו-רקטלית: תחושה ברקטום ירודה, מגה רקטום, אניזימוס, לחץ בסיסי נמוך. לא מצליחה לבצע פינוי צואה, וגם כאשר מתרוקנת זה תמיד מלווה במאמץ ורק חלק יוצא. לא מצליחה להרפות שריר טבעתי ולאפשר מעבר. הרופאת גסטרו שלי הפנתה לביופידבק עם בלון לתל השומר. האם כדאי לפנות לנוירולוג (כתוב בבדיקות המלצת רופא לבדוק עצבוב באיזור) ? האם כדאי לפנות לכירורג שמתמחה בפרוקטולוגיה? אין לי טחורים האם יש תרופות או ניתוח שיכול לעזור לי? אני משתמשת כל יום כמעט בנר גליצרין. אבילק לא משפיע עלי. גם פגלקס ובנפייבר, פסיליום לא עוזרים. גם סובלת מגזים ונפיחות וכאבי בטן ממש כל יום. פוגע מאוד בתפקוד בחיי היום-יום.

פורום זה מיועד לתינוקות לילדים ונוער.יש פורום מצוין למבוגרים עם עצירות ותופעות כמו שתארת והוא מנוהל על ידי דר רון ישי.אני בטוחה שהוא יכול לעזור לך. פני אליו.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער