שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

19/12/2010 | 12:24 | מאת: דניאל

ד"ר שלום, ברצוני לדעת מה זה אומר ניתוח אקספלורציה?? ואיך מבצעים אותו?? בתודה דניאל

דניאל, שלום! אקספלורציה הכוונה היא לחיפוש / חקירה. בהקשר לניתוח ברפואת עיניים בדרך כלל הכוונה היא לחיפוש פצע חודר לעין בפציעה. ייתכן גם ניתוח אקספלורציה של דרכי הדמעות אם לא מזהים את הפתח החיצוני של דרכי הדמעות ומנסים לתהות על מיקום החסימה ולפתור אותה. בברכה, ד"ר זיידר.

19/12/2010 | 21:31 | מאת: דניאל

ד"ר שלום, תודה על התגובה.. ואיך מבצעים ניתוח כזה?? אשמח לדעת כל פרט.. בתודה דניאל

מנהל פורום צניחת עפעפיים