בוטוקס. רשלנות או תופעת לוואי..

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

23/08/2016 | 21:10 | מאת: רוית

עשיתי בוטוקס אצל רופא מומחה באזור מצח ובעניים. תוך כמה ימים גבה אחת ועפעף צנחו וגבה אחת התרוממה. כך שנוצר אי סמטרייה בין הגבות וצניחה על העיין. עברו כבר שלושה שבועות וכלום לא השתנה..מה עושים?

רווית שלום, אכן, תוצאות הזרקת הבוטוקס לא תמיד צפויות... בד"כ מוסברות למטופל טרום הפעולה. התופעות שאת מתארת חולפות בד"כ תוך חודשים ספורים. יחד עם זאת על פי מינון ההזרקות שניתנו, ניתן לבצע "התאמה" בהזרקה הבאה. בהצלחה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים